Trubaduren Kent Fernström

Trubaduren Kent Ferström

Ni som följer RUNG på twitter, https://twitter.com/Resandefolk vet att vi brukar lägga ut länkar med vår medlem, den underbara trubaduren, Kent Fernström @ladden52. Kent Fernström är en duktig sångare som vi brukar kalla vår egen ”Elvis” eftersom han sjunger så vackert att man får rysningar. Lyssna bara på, ”If tomorrow never comes” http://www.youtube.com/watch?v=caN2YS-cRZI en del hävdar att han gör den bättre än originalet.

Kent Fernström kommer från Arvika men bor idag på Öland, han började sjunga när han i 12-13 års ålder var ute med morfar och sålde. Morfadern sjöng alltid på de gamla fina visorna när de åkte bil och Kent tyckte att vissa var roliga att sjunga med på. På senare tid har Kent spelat in en del låtar som man kan ta del av på youtube, det är bara att skriva in hans namn och njuta av hans skönsång.

Den inspelade sången ”Burobengen” använde ledamot Britt-Inger Lundqvist som intro för sin föreläsning på Bohusläns museum, sången trollband människorna och drog åhörare till hennes föreläsning. http://www.youtube.com/watch?v=W78dnv9V8ww

Här kommer ytterligare några till låtar som Kent har spelat in:

Sjunn pre miro tjavoar http://www.youtube.com/watch?v=l59TJdpItpg

Romao rakklo http://www.youtube.com/watch?v=V09x17Ua05w

————————————————————————————————————–

RUNG kommer att verka för: R: Resandefolket U: med fokus på de Unga och språket N: Resande som Nyss insett att det är resande G: och självklart för alla Gamla Resande

Vår medlemsavgift är: 75 kr för enskild medlem

150 kr för ett familjemedlemskap

75 kr för att bli stödmedlem.

Sätt in pengarna på bg 187-6515 och skriv ditt namn skicka ett mail (resandefolk@gmail.com) till oss med ditt namn, vid familjemedlemskap även antalet i familjen eller om ni är stödmedlemmar. Glöm inte skriva adressen och er mail också.

Twitter: https://twitter.com/Resandefolk

Fb,s gilla sida: http://www.facebook.com/resandefolk

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s