En lyckad träff

Träffen startade ganska lugnt på fredagen. Vid 19-tiden var det däremot full rulle, då hade de flesta vagnar och bussar som var föranmälda dykt upp. Vädrets visade sig från sin bästa sida och försåg oss med sol från en nästan molnfri himmel. Vi åt helstekt spädgris och potatisgratäng med sallad och god sås, stämningen var på topp. En eld sattes igång, det spelades och sjöngs allt medan solen gick ner bakom trädtopparna.

På lördagsmorgon startade aktiviteterna vid 11-tiden när det var brunch, laxsmörgåstårta och kycklingsallad med bulgur. Efter denna delikata måltid drog ett gäng iväg på en loppisturné som avslutades med en promenad i Mårdseleforsarna. Medan andra tog det lugnt på campingen och tog emot tillkommande gäster. Vädret fortsätter att visa upp sig från sin bästa sida även om det är molnigare idag. Kvällen kommer bestå av en middag som vi äter tillsammans, fiskedamm för barnen och så klart mer musik runt elden. I morgon kommer vi runda av dagen tidigt och säga på återseende åt varandra.

Till veckan ska vi analysera träffen och se vad som kunde gjorts annorlunda, men vi kan redan nu säga att vi kommer verkligen göra det vi kan för att göra en träff nästa år igen. Det har varit mycket trevligt och tål att upprepas. Så väl mött nästa år.

BiL

Sponsorer resandeträffen

Hotell Forsen Vindeln http://www.hotellforsen.se/

en gris, tillgång till köket

Tidningen Arbetare http://arbetaren.se/

tidningar

BrA konsult AB http://brakonsult.wordpress.com/

falukorv, hemlisar till fiskedammen

Nya Forsbacka HVB-hem AB

papptallrikar, muggar, stekpannor, korvar

————————————————————————————————————

RUNG kommer att verka för: R: Resandefolket U: med fokus på de Unga och språket N: Resande som Nyss insett att det är resande G: och självklart för alla Gamla Resande

Vår medlemsavgift är: 75 kr för enskild medlem

150 kr för ett familjemedlemskap

75 kr för att bli stödmedlem.

Sätt in pengarna på bg 187-6515 och skriv ditt namn skicka ett mail (resandefolk@gmail.com) till oss med ditt namn, vid familjemedlemskap även antalet i familjen eller om ni är stödmedlemmar. Glöm inte skriva adressen och er mail också.

Twitter: https://twitter.com/Resandefolk

Fb,s gilla sida: http://www.facebook.com/resandefolk

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s