Träffen en laginsats

Så var vi tillbaka i verkligheten igen, festen är över och nu har vi bara minnen kvar. Tankar kring nästa års fest har redan infunnit sig. Vi fick verkligen blodad tand efter det här. Det kommer nog att finnas orsaker att återvända till ämnet ”nästa års träff”.

Vi har mailat till ABF, som vi har ett samarbete med, för våra broschyrer har tagit slut. Vi delade ut på träffen och sen har vi börjat lägga ut dem på strategiska platser. De sista skickade jag ner till en engagerad medlem som skulle ta med sig dem när hon skulle stå på en mässa.

En förening är summan av sina medlemmar och vi har verkligen fått jack pott när det kommer till det. Dessutom så fortsätter medlemsantalet bara att öka, så det kan inte bli bättre. Under augusti kommer nog den grå vardagen komma i kapp oss igen men just nu lever vi på den fullträff som vår resandeträff blev.

Jag vill passa på att tacka Linda, vår ordförande, som arbetade ihop till maten. Sen gjorde Therese och Linda en fantastisk laginsats med att laga all mat, ett mega tack för det. Ett stort tack till alla deltagarna som såg till att det var städat och snygg hela tiden. Sen ska vi inte glömma alla som hjälpte till och körde alla grejor, hämtade och lämnade och allt annat som behövdes för att få det att fungera. Och ett bamse tack till våra trubadurer som var med och förgyllde vår tillvaro. Till sist men inte minst ett jätte tack till våra sponsorer.

Hotell Forsen Vindeln http://www.hotellforsen.se/

Tidningen Arbetare http://arbetaren.se/

BrA konsult AB http://brakonsult.wordpress.com/

Nya Forsbacka HVB-hem AB

BiL

———————————————————————————————————

RUNG kommer att verka för: R: Resandefolket U: med fokus på de Unga och språket N: Resande som Nyss insett att det är resande G: och självklart för alla Gamla Resande

Vår medlemsavgift är: 75 kr för enskild medlem

150 kr för ett familjemedlemskap

75 kr för att bli stödmedlem.

Sätt in pengarna på bg 187-6515 och skriv ditt namn skicka ett mail (resandefolk@gmail.com) till oss med ditt namn, vid familjemedlemskap även antalet i familjen eller om ni är stödmedlemmar. Glöm inte skriva adressen och er mail också.

Twitter: https://twitter.com/Resandefolk

Fb,s gilla sida: http://www.facebook.com/resandefolk

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s