Britt-Inger Lundqvist

Britt-Inger Lundqvist

Jag bor i Skellefteå med en sambo och två hundar, barnen flög sin kos för många år sedan. Jag har jobbat med tonåringar hela mitt vuxna liv. Jag läste upp mina betyg i 40 årsåldern och sen lurade dotra in mig på universitet. Och där blev jag fast, så jag jobbade heltid och pluggade heltid i ca 10 år. På den tiden lyckades jag gå många utbildningar, och det slutade med att jag blev etnolog. Idag är jag snart 55 och håller på att byta yrkesbana. Mycket spännande, jag har startat ett företag som heter BrA konsult AB http://brakonsult.wordpress.com/

Min familj betyder mycket för mig och är ofta, på ett eller annat sätt, inblandade i det jag gör. Mitt barnbarn är mina stora kärlek här i livet och än så länge är det utan konkurrens. Det finns också andra personer som betyder mycket för mig, Kurt Magnusson är en sådan, han är en av mina bästa vänner och är titt som tätt en del av det jag håller på med också. Vi har blivit lite kompanjoner i att driva olika vanvårdsfrågor, vi kompletterar varandra  på ett bra sätt och har olika sorters erfarenhet som gör att vi blir ett bra team. Vi är de två musketörerna.

Jag är också en person som gillar att ha mycket på gång, och gillar att driva saker och där är jag och dotra, Linda, ett bra komplement till varandra. Vi jobbar mycket ihop när det gäller resandefrågor och här blir vi de tre musketörerna jag, Kurt och Linda.

Föreningen består av två personer till och det är Eva som har en kunskap och erfarenhet som vi andra inte har. Hon har bland annat skrivit vår Jämställdhet/Diskrimineringspolicy. https://resandefolk.wordpress.com/jamstalldehetdiskrimineringspolicy/ Hon tillför en hel del med sin erfarenhet och så blev vi de fyra musketörerna jag, Kurt, Linda och Eva.

Sist men absolut inte minst har vi Ann-Marie, vår klippa som håller ordning på våra möten och gör protokoll som är så vackra att de går att rama in. Och så blev vi den fem musketörerna jag, Kurt, Linda, Eva och Ann-Marie.

Tillsammans har vi satt ihop vår inriktning https://resandefolk.wordpress.com/rung/ där vi har tagit med det som har varit viktigt för oss alla att ha med. Vilket fulländat lag av musketörer vi är, vi kommer komma långt

Kurt Magnusson vår kassör https://resandefolk.wordpress.com/2013/08/13/kurt-magnusson/

Linda Lundqvist vår ordförande https://resandefolk.wordpress.com/2013/08/25/linda-lundqvist/

Eva Lindeberg vice ordförande https://resandefolk.wordpress.com/2013/08/17/eva-lindeberg/

och så jag som är ledamot.

Mer information om oss https://resandefolk.wordpress.com/rung/

———————————————————————————————————–

RUNG kommer att verka för: R: Resandefolket U: med fokus på de Unga och språket N: Resande som Nyss insett att det är resande G: och självklart för alla Gamla Resande

Vår medlemsavgift är: 75 kr för enskild medlem

150 kr för ett familjemedlemskap

75 kr för att bli stödmedlem.

Sätt in pengarna på bg 187-6515 och skriv ditt namn skicka ett mail (resandefolk@gmail.com) till oss med ditt namn, vid familjemedlemskap även antalet i familjen eller om ni är stödmedlemmar. Glöm inte skriva adressen och er mail också.

Twitter: https://twitter.com/Resandefolk

Fb,s gilla sida: http://www.facebook.com/resandefolk

Annonser

3 thoughts on “Britt-Inger Lundqvist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s