Informationsbladen är utskickade

Nu kommer alla medlemmar få informationsbladen, de flesta har redan fått dem via mailen. Men vi har några som inte har datorer och de kommer att få dem på tisdag med posten.

Lite uppdateringar om föreningen.

Nu har vi haft vår träff och den kunde inte ha blivit mer lyckad. Ett stort tack till alla medverkande. Ett särskilt tack till våra musikanter som gav träffen det där lilla extra.

Vi kommer satsa på att ha en ny träff även nästa år. Även denna kommer ligga sista helgen i juli, men var får vi återkomma om (vi hoppas vi kan lösa lite praktiska detaljer och ha den på samma ställe). Vi har utvärderat träffen på plats med de som var med och bett om åsikter på nätet, sen har vi även utvärderar den själva, så vi kommer ta till oss utvärderingarna och lära oss av misstagen inför nästa års träff. Vi kommer ha familjen i fokus inför nästa träffa med och förslag på olika sorters workchops lades också.

Vår ordförande Linda kommer till kursen att gå en projektutbildning på vindelns folkhögskola via Expo, och i samband med detta kommer föreningen att börja med ett projekt som går ut på att samla in livsberättelser från resandefolket. Britt-Inger fortsätter med att vara inblandad i olika arrangemang i samband med boken ”Att störa homogenitet”. Hon jobbar också med Västerbottens museum i Umeå om att göra en utställning om resandefolket.

Vi har fått in en del stödmedlemmar som inte är resande så därför har vi gjort två olika mailingslistor en där det är medlemmar som är resande och en där det är stödmedlemmar. Vi har gjort det av den orsaken att det har funnits resande som inte vill skylta med sina namn, vilket vi måste respektera. De stödmedlemmar som är med ska ha ett stort tack för att de vill stödja vår förening.

Vill ni veta mer om vad som händer läs vår blogg eller gå med i föreningen vet ja. Vi har inga krav på att man bara måste vara med i en resandeförening, för vår del får man vara med i hur många man vill, det viktiga är att man går med (och helst i vår, så klart). Vi kommer hela tiden pågående uppdatera vår blogg om vad vi gör och för de som är medlemmar kommer det komma ett Informationsblad mellan varven där man får en mer utförlig och detaljerad information om vad som händer i föreningen. Så fundera inte utan klipp till och var med.

————————————————————————————————————

RUNG kommer att verka för: R: Resandefolket U: med fokus på de Unga och språket N: Resande som Nyss insett att det är resande G: och självklart för alla Gamla Resande

Vår medlemsavgift är: 75 kr för enskild medlem

150 kr för ett familjemedlemskap

75 kr för att bli stödmedlem.

Sätt in pengarna på bg 187-6515 och skriv ditt namn skicka ett mail (resandefolk@gmail.com) till oss med ditt namn, vid familjemedlemskap även antalet i familjen eller om ni är stödmedlemmar. Glöm inte skriva adressen och er mail också.

Twitter: https://twitter.com/Resandefolk

Fb,s gilla sida: http://www.facebook.com/resandefolk

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s