Resandeföreningar, DU gör skillnad

Jag ligger på ett hotellrum i Karlstad, läser vad som skrivs i olika forum. Jag blir så glad när jag se alla unga skriva och reagera, det är så sunt. Som äldre är det så lätt att tänka ”så här har det alltid varit” medan ni yngre blir upprörda och rycker inte resingerat på axlarna.

Det var en som skrev till mig att nu ar dags för föreningarna att göra nåt och det är helt rätt. Rungs ordförande har skrivit en artikel och händelsen diskuteras i olika instanser. Vi söker också samarbete med andra föreningar i frågan. Men det är också så att ju fler medlemmar en förening har ju mer har den att sätta emot. Så till alla er som inte är med i en förening, GÅ MED. Och det är klart att jag helst ser att ni går med i RUNG, men faktiskt så tycker jag att men ska gå med i vilken resandeförening man vill eller varför inte flera stycken. Gör skillnad, ju fler medlemmar ju större mandat för föreningen.

Registreringen är oerhört upprörande och vi måste visa att vi inte accepterar det som händer.

BiL

————————————————————————————————————————————-

RUNG kommer att verka för: R: Resandefolket U: med fokus på de Unga och språket N: Resande som Nyss insett att det är resande G: och självklart för alla Gamla Resande

Vår medlemsavgift är:

75 kr för enskild medlem

150 kr för ett familjemedlemskap

75 kr för att bli stödmedlem.

Sätt in pengarna på bg 187-6515 och skriv ditt namn skicka ett mail (resandefolk@gmail.com) till oss med ditt namn, vid familjemedlemskap även antalet i familjen eller om ni är stödmedlemmar. Glöm inte skriva adressen och er mail också.

Twitter: https://twitter.com/Resandefolk

Fb,s gilla sida: http://www.facebook.com/resandefolk

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s