En skojares betraktelse. Grisarna

pork-1222789När jag var liten, åkte vi och hälsade på släkten. Det var mamma, pappa och jag. Brorsan och hans nya flamma var också med, hon var inte resande. Vi var på väg hem till några släktingar som vi alltid hälsade på när vi var ute och åkte. De hade en bilskrot, redan vid en anblicken av skrotgården såg brorsans flickvän mäkta förvånad ut.

När vi sen körde upp mot huset sprang det nåt grönt över vägen. Vi undrade vad det var? Sen kommer det en gröning till springandes över vägen. Vad i herrans namn var det? Brorsans flickvän var minst sagt skeptisk. Nu hade vi stannat bilen och skulle gå ur. Då kommer det gröna tillbaka och stannar mitt på vägen, det var en GRIS, en GRÖN GRIS. Vi skrattade så vi tjöt när vi såg vad det var. Brorsan flickvän var inte imponerad.

De hade målat huset och grisarna som sprang lösa var i vägen. De fick sig en släng av penseln så de skulle försvinna därifrån med påföljden att de blev gröna. Jag lovar att det var en helt unik upplevelse för brorsans flickvän.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s