Nytt år ny medlemsavgift

Hej alla gamla, nya eller blivande medlemmar.

Vi har nu firat in ett nytt år och det innebär ny medlemsavgift. Vår avgift har inte förändrats utan är fortfarande 75kr för enskild medlem och 150kr för familjer. Vi vill gärna vet hur många som ingår i familjen.

Som vanligt så behöver vi bara få ett namn och gärna en mailadress (inte ett måste). Vi vill inte ha några personnummer och vill man så kan man vara anonym Vi har haft de som hetat på Kung Bore och Kajsa Varg i vårt medlemsregister. Skriv gärna om ni är resande eller stödmedlem.

För stödmedlemmar är också avgiften 75kr. Vi vill passa på att tacka alla stödmedlemmar för att ni väljer att stötta oss som förening.

Vår medlemsavgift är:
75 kr för enskild medlem
150 kr för ett familjemedlemskap
75 kr för att bli stödmedlem
Sätt in pengarna på bg 187-6515 eller swicha på 076 777 63 65 och skriv ditt namn skicka ett mail (resandefolk@gmail.com) till oss med ditt namn, vid familjemedlemskap även antalet i familjen eller om ni är stödmedlemmar. Glöm inte skriva er adress och mail också.

Till våren mars/april så kommer vi ha ett styrelsemöte i Borås.Vi kommer komma ut med mer information om detta när vi satt datumet.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s